Ma'Bella

FULL SPECTRUM THERAPIE

De full spectrum therapie is de unieke oplossing voor de schadelijke effecten van fotoveroudering, glycatieveroudering en oxidatieve stress. Het voorziet de huid van natuurlijke carotenoïden samen met ingekapselde complexen van vitamine A, E en C. 

Het beschermt de huid en herstelt de effecten van UV, VIS, HEV en IR-straling. Het ondersteunt het ontgiftingsproces en versterkt de afweer- en herstelfuncties van de huid. 

Deze behandeling is een vitaminerijk dermo-cosmetisch supplement. Een unieke samenstelling van natuurlijke carotenoïden, dit zijn de kleurpigmenten die van nature in planten, groenten en fruit voorkomen. 

Er zijn 3 soorten: Bètacaroteen is een pro-vitamine en beschermt de huid tegen UV-straling. Luteïne is een antioxidant en komt voor in groene bladgroenten en fungeert als UV-filter voor onze ogen. Lycopeen komt voor in tomaten en werken ook als antioxidant. Carotenoïden beschermen onze lichaamscellen tegen oxidatie en veroudering. 

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes die bescherming zoeken tegen zonne- en oxidatieve stress en de effecten van fotoveroudering. Aanbevolen als vitaminesupplement voor de huid, ongeacht leeftijd. 

Bijhorende producten aan te raden voor thuisbehandeling.

Thuisbehandeling: 

  • Full spectrum adapt cream 
  • Full spectrum vitamin drops 
  • Full spectrum protect drops 

Prijs

Duur: 1 uur 15 

Prijs/behandeling: €110/ behandeling (zonder apparatuur)

Kuurvorm wekelijks/ om de 2 weken

Kuurvorm – 3 behandelingen: €315

Kuurvorm – 5 behandelingen: €525

+€40 met apparatuur/ per behandeling (mesotherapie/ opera mask/ micro-needling)