Ma'Bella

Dermelar Crystal Peel

Dermelar Crystal Peel is een nieuwe, spectaculaire behandeling die geschikt is voor alle huidtypes.

 Het bevat natuurlijke peeling ingrediënten: spongilla spicules en plantaardige ingrediënten. Hiermee kunnen we allerlei huidproblemen zoals pigmentstoornissen, grove huidstructuur, acne, verstopte poriën en (acne)littekens behandelen. Verder is deze behandeling ook geschikt voor het verbeteren van een doffe, grauwe (rokers)huid. Deze behandeling stimuleert de collageenproductie waardoor ze ook kan ingezet worden als anti aging treatment. Na deze behandeling zal er een frisse, jonger uitziende huid tevoorschijn komen.

Het is een procedure waarbij klanten in 3-5 dagen een vernieuwde huid krijgen.

Deze behandeling geeft buitengewone resultaten in slechts 1 behandeling. Het zorgt voor absorptie van actieve ingrediënten tot in de diepe lagen van de huid en stimuleert het zelfherstellend vermogen.


Hoe werkt Crystal Peel?

Het belangrijkste bestanddeel van de Crystal Peel zijn spongilla spicules. Dit zijn kleine “naaldjes van een soort zeespons. Tijdens deze behandeling gaan 100000’en van deze spicules in de huid implanteren. Dit heeft een dubbele werking: enerzijds wordt het wondgenezingsproces gestimuleerd waardoor en een groei van nieuwe cellen zal plaatsvinden en ook de productie van collageen en elastine zal gestimuleerd worden. Anderzijds zal het zelfherstellende vermogen van de huid aangewakkerd worden en zullen de actieve ingrediënten beter opgenomen kunnen worden door de microkanaaltjes die we gecreëerd hebben. Een belangrijk voordeel van deze behandeling is dat de huid gedurende 5 dagen continu gestimuleerd zal worden. Dit is uniek in vergelijking met andere behandelingen waarbij er enkel stimulatie is tijdens de behandeling zelf. Hierdoor is er ook een specifieke nabehandeling vereist.


Prijs:

Kuur van 3 behandelingen: €450
Per behandeling: €185
Aangepaste thuisverzorging (herbal toner & fast calming gel): €110 (dit moet bij de behandeling aangekocht worden)