Ma'Bella

BABY SPA

COMING SOON ! 

Baby spa Ma’Bella is in volle ontwikkeling.

Mijn naam is Bovendaerde Phebe,  ik ben 23 jaar. Met trots kan ik zeggen dat ik rond de zomer 2022 de baby spa, Ma’Bella  in Gavere zal openen.  Ik heb echt een passie voor gezondheid, verzorging en alles rondom welzijn.  Verder heb ik de opleiding wellbeing- en vitaliteitsmanagement gevolgd aan VIVES Kortrijk, met als afstudeerrichting Wellness-en spamanagement. Hierin heb ik heel veel zaken geleerd die ik zal meenemen en aanbieden binnen baby spa Ma’Bella. 

Binnen Baby Spa Ma’Bella wil ik mijn klanten verzekeren van deskundige begeleiding, waarbij de mentale en motorische ontwikkeling en het welzijn van de baby centraal staan. Ik vind een persoonlijke aanpak zeer belangrijk en zal dit garanderen binnen de baby spa.

Wat je mag verwachten in babyspa Ma’Bella? Onze dienstverlening zijn we volop op punt aan het stellen en horen graag van jou wat jij verwacht van de babyspa. Hieronder lichten we alvast de eerste tip van de sluier van wat je zeker mag verwachten: Een ontspannende babymassage en hydrotherapie voor jouw baby. Meer informatie over de dienstverlening komt later, dus hou ons zeker in de gaten 😉

 We streven ernaar om onze dienstverlening zoveel mogelijk aan te passen aan de wensen van ouders en baby’s. Wil jij ons hierbij helpen? Wij horen graag van jou! 

Vul de enquête in, registreer en ontvang alle laatste updates over de baby spa vanop de eerste rij en maak kans op een leuke verrassing bij het invullen van de enquête!

Leuke weetjes!

Babymassage versterkt de band tussen ouder en kind.

Babymassage zorgt voor meer zelfvertrouwen bij het omgaan met en verzorgen van je eigen baby.

Babymassage zorgt ervoor dat zowel ouder als baby een beter en regelmatig slaapritme krijgen.