Ma'Bella

BodySculptor

Medische technologie voor de verbetering van de natuurlijke lipolyse, de versteviging van de verslapte huid, verbetering van  cellulite en de eliminatie van de viscerale vetten. 

WAT IS BODYSCULPTOR?

Bodysculptor is een doeltreffende en medisch bewezen methode voor het verbeteren van het figuur en het lichaam. Sinds de lancering van bodySculptor in 1998 te Frankrijk is bodySculptor geëvolueerd tot een internationaal begrip in de schoonheids, afslankingssector en de medische wereld.

In 2007 werd bodySculptor gelauwerd met een erkenning vanwege de internationale pers als beste afslankingsmethode wereldwijd. BodySculptor is ook sinds2010 in België actief,met reeds meer dan 40 centra verspreid in Vlaanderen.

WAAROM IS BODYSCULPTOR GOED VOOR HET FIGUUR?

Wil je tijdelijk afslanken of wil je graag permanent slank zijn ? BodySculptor is een duurzame afslankingsmethode die het lichaam bij elke behandeling sterker en fitter maakt. De biologische activering van het verbrandingsproces van vetten (LIPOLYSE) wordt bij elke behandeling beter en zorgt ervoor dat het lichaam steeds meer en meer vetten verbrandt ook wanneer je niet zalig ligt te genieten van de behandeling. Maar ook wanneer je in de wagen zit,in de zetel of op je werk. Tijdens een behandeling van minimum 30′ geniet je van:

– Een aangename en efficiënte lymfedrainage

– Een unieke gepatenteerde therapie voor de stimulatie van de lipolyse

(het natuurlijke verbrandingsproces van vetten zijnde de afbraak,afvoer en verbranding van vetten)

WAT KAN JE ZEKER VERWACHTEN NA EEN KUUR VAN 12 BEHANDELINGEN VOOR HET FIGUUR?

Iedereen is uniek en iedereen heeft natuurlijk elk hun eigen specifieke verwachtingen en verlangens. Belangrijk is om met de therapeut in kwestie een duidelijke afspraak te maken over deze zaken.

Wat verwacht je zelf?

Er zijn tal van studies uitgevoerd omtrent de therapie met bodySculptor. Kijk op www.bodysculptor-Vlaanderen.be voor meer info.

De unieke en gepatenteerde technologie ontwikkeld door bodySculptor wordt dagelijks tevens in de medische sector ingezet voor de behandeling van obesitas, metaboolsyndroom, lymfeoedeem, vruchtbaarheidsproblemen, fybromyalgie, enz…

De studies en ervaringen in meer dan 500 diverse centra in Frankrijk en België wijzen het uit. Iedereen merkt het verschil in de kleren , aan de huid en in de spiegel.

BodySculptor werkt echt!

– Duidelijke centimeterverlies op armen,taille,heupen,dijen en kuiten

– Fitter,lichter en ontspannen gevoel

– Voel het verschil aan de huid!

– De huid is zachter,steviger en strakker

– Verbeterde lipolyse(vetverbranding)

– Stimuleert het verwijderen van vocht en afvalstoffen

– Kom 12 keer zalig genieten

HOE WERKT HET?

Het maakt gebruik van een unieke golflengte(2 gauss of+/-50Hz), die op een natuurlijk wijze de regeneratieve processen van het lichaam bevordert.

WAAROM IS HET GOED VOOR DE GEZONDHEID?

De BodySculptor stimuleert ons natuurlijk vetverbrandingsysteem waardoor we dus zonder dieet zullen afslanken (1à2 kledingmaten minder);mensen met een BNI>28 verliezen tot 2 kledingmaten;maar de BodySculptor verwijdert ook visceraal vet en verlaagt daardoor ons cholesterolniveau (slechte cholesterol) is zeer goed voor mensen met pijnlijke gewrichten en stramme spieren,voor mensen met fybromyalgie, BodySculptor is ook een lymfedrainage( (zeer goed voor zware & overmoedige benen), BodySculptor is DUS ook zeer goed voor onze algemene GEZONDHEID!

OVERTUIGD? HOE BEGIN IK ERAAN?

Het is aan te raden om met BodySculptor te starten in een kuurvorm met een frequentie van 2 keer tot 3 keer per week.

Na een kuur van 4 tot 6 weken merk je reeds duidelijke verschillen.Spreek erover met de therapeut en leg jouw eerste afspraken vast. De resultaten zijn zeer duurzaam en verbeteren nog zelfs na de laatste behandeling van de kuur.

Niettemin kan je na 2 kuren overstappen op een 20-beurtenkaart die je toelaat om budgetvriendelijk en eenvoudig jouw nieuwe silhouet te onderhouden.

Met een frequentie van 1 keer per week tot 2 keer per maand kan je alsnog je figuur verbeteren en tevens onderhouden. BodySculptor is zalig en een behandeling met BodySculptor is dus tevens kostbare ME-TIME.

 

De behandelingen duren telkens +/- 30′

Prijs

1ste kuur (12sessies/30min): 595 euro 

Vervolgkuur (12sessies/30min): 545 euro

Onderhoud (20sessies/30min): 520 euro – Onderhoud is mogelijk na 2 kuren van 12 sessies!