Ma'Bella

MAKE-UP

InClinic Cosmetics richt zich op innovatie en integratie van actieve ingrediënten op klinisch niveau. De ingrediënten zijn zacht voor de huid en gaan voedend, genezend en hydraterend werken. Een nieuwe generatie minerale make-up met huidverbeterende skincare ingrediënten. Ondersteunt de algemene huidconditie en is goedgekeurd door de dienst dermatologie en huidallergieën van het UZ Leuven. Dit maakt dat deze make up geschikt is voor gevoelige- en acnehuiden. 

De minerale make up is van de hoogst farmaceutische kwaliteit en afkomstig uit Australië. De cosmetica is niet-comedogeen, wat betekent dat ze de poriën niet verstoppen waardoor de huid kan ademen en er steeds natuurlijk en onberispelijk uiziet – net als een tweede huid. 

Wilt u een perfecte make-up en genieten van een onvergelijkbaar draagcomfort? Dan adviseer ik u voortaan de make-up producten van InClinic te gebruiken, zodat u er altijd natuurlijk stralend uitziet.

InClinic Cosmetics is:

  • Vegan

  • Parabeenvrij

  • Glutenvrij

  • Dierproefvrij

  • Geen talk

 

“Een mooie make-up betekend kiezen voor de juiste kleuren op de juiste plaats”. 

“Make-up helpt je om jouw innerlijke schoonheid naar buiten te brengen.”

Wij werken met de producten van InClinic Cosmetics

Dag- & Avond Make-Up

Laat u professioneel verzorgen met het aanbrengen van make-up die perfect bij jou past. Wij geven u advies en tips, zodat u er in de toekomst steeds optimaal gemaskeerd bent.

Wilt u ideeën of hulp bij het beslissen van uw ideale make-up? In deze sessie doen wij uw make-up, zodat u er perfect uitziet op uw belangrijke dag, zoals: bruiloft, verjaardagen, speciale etentjes,…

Prijs

Dag- & avond make-up: 35 euro

Advies make-up: 30 euro