Ma'Bella

NAGELSTYLING

Nagelstyling

Wil je graag mooie verzorgde nagels dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan kiezen voor gelish, biab of gel. Maar wat is nu juist het verschil? 

Gelish
Gelish is zonder verlenging. Gelish is een soort nagellak dat wordt uitgehard onder de LED lamp. Gelish is veel steviger dan gewone nagellak en blijft 2 tot 3 weken zitten. Je kan hierbij kiezen voor een kleur of een french. Gelish wordt aangeraden als je eenmaal of een paar keer mooie nagels wilt maar niet elke maand je nagels wilt laten doen. Anders kies je beter voor biab/gel. Gelish is de minst sterkste nagelbehandeling.

Biab
Biab wordt geplaatst zonder verlenging. Het is een flexibel product dat geschikt is om de natuurlijke nagels te versterken. Ideaal voor korte tot medium nagels. Bij biab kan je kiezen voor een kleur, naturelle tint, french of een babyboom.

Gel
Gel is een hard product dat zorgt voor versteviging van de nagels. Met gel kunnen de nagels verlengd worden. Bij gel kan je kiezen voor een kleur, naturelle tint, french of een babyboom.

 

Prijs

Gelish kleur: €45

Gelish french: €47

Biab naturel: €50

Biab kleur: €52

Biab french/babyboom: €55

Gel naturel: €52

Gel kleur: €55

Gel french/babyboom: €60

Nieuwe set extensions naturel: €73

Nieuwe set extensions kleur: €75

Nieuwe set extensions french/babyboom: €77

Nail art klein: €3

Nail art middel: €7

Nail art groot: €12

Nail art heel groot: €18

Nagels langer dan 5 weken: +€5 

Herstel per nagel: €5