Ma'Bella

HUIDVERBETERING

Voor onze huidverbeteringsbehandelingen werken wij met de neurocosmetische producten van Arkana. 

Arkana is een modern Pools merk van geavanceerde huidverzorgingsproducten. De producten bevatten hoge concentraties aan actieve stoffen en werken door op celniveau. Arkana bevat geen kunstmatige toevoegingen en is niet getest op dieren. 

Huidverzorging is heel erg belangrijk om de huid jong te houden en het verouderingsproces tegen te houden. Een ongezonde huid ziet er vaak dof uit en rimpels zullen zich dieper vormen bij een gedehydrateerde huid. Ook voor mensen met huidproblemen zoals acné, pigmentatiestoornissen, … is een goede huidverzorging heel erg belangrijk. Onze huidverbeteringsbehandelingen worden gecombineerd met LED therapie en micro-needling/mesotherapie. 

Deze apparaturen zorgen voor de basis bij het verbeteren/verjongen van de huid. Je kan ook altijd kiezen om te starten met een huidanalyse. Hiermee kunnen we dieper in de huid kijken en advies geven over welke behandelingen en producten jouw huid nodig heeft.

Om optimaal te kunnen profiteren van de hoge werkzame stoffen die in onze Arkana producten zitten, is het van belang om te weten welk huidtype – en welke huidconditie de verschillende zones op je gezicht hebben, zodat je producten kunt kiezen die aansluiten bij jouw huidbehoefte. 

Meer informatie kan u vinden via onderstaande knop: 

 

Vrouwen met hormonale veranderingen