Ma'Bella

PERMANENTE ONTHARING

Permanente ontharing voor hem & haar

“Nooit meer scheren, harsen of epileren. De meest moderne manier van werkelijk definitief ontharen. Veilig en met blijvend resultaat.”

Ongewenste haargroei permanent verwijderen kan nu gemakkelijker en aangenamer dan ooit! Het innoverende gepatenteerde VPL systeem van Energist is de efficiënste, veiligste en snelse permanente ontharingsmethode. Tal van dermatologische studies bewijzen dat Energist met zijn uniek VPL systeem succesvol blijkt te zijn, daar waar andere systemen falen.

Hoe werkt VPL Energist?

De VPL Energist produceert krachtig gepulseerd licht dat geabsorbeerd wordt door het pigment in de haren. Hierop volgt een warmteontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren die in de groeifase zijn, voorgoed vernietigt. De behandeling geeft excellente resultaten op alle lichaamsdelen: gelaat, hals, armen, benen, oksels, bikini, rug, borst en buik. Een duidelijke vermindering is reeds zichtbaar na de eerste behandeling. Na circa 3 weken zijn heel wat haren voorgoed verdwenen.

Is het resultaat permanent?

Om permanente ontharing te bekomen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Afhankelijk van uw huid- en beharingstype: gemiddeld 4 à 8 sessies. Enkel de (aanwezige) haren die in de groeifase zijn, kunnen worden vernietigd. Het interval tussen de sessies dient aangepast te worden aan de beharinglocatie en aan uw groeicyclus, en kan variëren tussen de 4 en 12 weken.

Prijs

Consult met proefstuk: 25 euro 

Wenkbrauwen tussenstuk/ sessie: 40 euro /sessie

Gelaat (tot 10 flitsen)/ sessie: 75 euro /sessie

Oksels/sessie: 90 euro – 130 euro /sessie

Bikinilijn/ sessie: 165 euro /sessie

Bikinilijn volledig/ sessie: 200 euro /sessie

Onderbenen/sessie: 300 euro – 350 euro /sessie

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat maakt Energist VPL zo anders dan klassieke systemen?

Energist heeft als enige het unieke gepatenteerde VPL systeem. VPL staat voor Variabel Pulsed Light en betekent dat de energie in meerdere miniflitsen (variabele pulsen) na mekaar wordt afgegeven in plaats van 1 flits. Hierdoor kan met veel hogere energie (=hogere efficiëntie) worden gewerkt. De flitsen worden bovendien aangepast aan uw specifieke haar- en huidtype, waardoor de behandeling uiterst efficiënt en veilig is.

Kunnen alle haar- en huidskleuren behandeld worden?

Haren dienen pigment te bevatten en hoewel donkere haren het snelst verdwijnen, kan met zo een hoge energie worden gewerkt, dat ook de meeste donkerblonde tot midden blonde haren verdwijnen. Dankzij het unieke VPL systeem kunnen ook praktisch alle huidtypes succesvol worden behandeld.

Zijn er voorzorgsmaatregelen nodig?

Het is belangrijk om vanaf minstens 4 weken voor de behandeling geen haren meer te epileren met pincet of hars. Scheren of knippen mag wel. Ook dient zon en zonnebank zoveel mogelijk vermeden te worden vanaf een paar weken voor elke behandeling. In de zomer is een zonnecrème met hoge beschermingsfactor aan te bevelen.

Hoeveel kost een behandeling?

De kostprijs is afhankelijk van de oppervlakte van het te ontharen gebied en wordt vastgesteld tijdens een intake gesprek. 

Behandeling met Energist biedt u tal van voordelen: uw ongewenste haargroei verdwijnt in een minimum van tijd, wat voor u een behoorlijk financieel voordeel betekent, samen met een grote tijdsbesparing.