Ma'Bella

CooLifting

Wat is Coollifting by coolcell? 

Deze unieke behandeling van CooLifting heeft een veilige, snelle en efficiënte werking op cellulite en huidversteviging. De CooLifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur (-20 graden) op de gezichtsweefsels. Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. Het is de snelste en spectaculaire behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden. 

 

Hoe werkt het?

De CooLifting gun wordt op cellulite of op de zone met huidverslapping gericht. De zones waar je de behandeling op kan laten toepassen zijn de buik, billen, benen en armen. Door de krachtige CO2 stroom met actieve stoffen krijgt je de gewenste resultaten na een kuur.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig? 

Een volledige kuur omvat 8 behandelingen 1x per week. De CooLifting behandeling geeft onmiddelijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg. Een totale anti-aging kuur bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8 weken. Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1x in de 4 tot 6 weken. 

 

Wat zal je voelen tijdens en na de behandeling? 

De behandeling is pijnloos en brengt geen ongemakken met zich mee. De nabehandeling omvat een crème voor thuisgebruik. 

DE TOEPASSING
De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt een paradoxale vaatbeweging: vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop.

Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.
Cryoforese en baroforese: De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.
Cryo-carboxytherapie: De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.
Thermische schok: Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.

Prijs


  • CooLifting (gelaat): €90 per behandeling
  • Kuur 8 behandelingen CooLifting (gelaat): €640 met gratis product voor thuisgebruik
  • CooLifting (gelaat + decolleté): €135 per behandeling
  • Kuur 8 behandelingen CooLifitng (gelaat + decolleté): €990 met gratis product voor thuisgebruik
  • CooLifting (gelaat) + LED: €105 per behandeling
  • Kuur 8 behandelingen CooLifting (gelaat) + LED: €760 met gratis product voor thuisgebruik
  • CooLifting (gelaat + decolleté) + LED: €150 per behandeling
  • Kuur 8 behandelingen CooLifitng (gelaat + decolleté) + LED: €1110 met gratis product voor thuisgebruik