Ma'Bella

Derma Collage Therapie

De Derma Collage is een unieke power behandeling dat zorgt voor een diepe hydratatie van de huid op 3 niveaus namelijk bescherming tegen waterverlies, diepe hydratatie en de reconstructie van collageen type 1.

 

Alle cellen in ons lichaam bestaan uit water en zonder water kunnen ze niet goed functioneren. Er zijn verschillende factoren die de huid uitdrogen. En als de huidcellen niet genoeg water hebben dat zal de huid haar elasticiteit, veerkracht en stevigheid verliezen en de gevoeligheid voor fijne lijntjes en rimpels zal toenemen. De Derma Collage is een behandeling die geschikt is voor alle huidtypes en helpt om het optimale niveau van huidhydratatie te behouden.

 

De werking van Derma Collage is gebaseerd op een unieke combinatie van actieve stoffen:

 •     MARSturizer
  Arkana gebruikt MARSturizer in innovatieve vochtinbrengende producten. Het effect van het hydrateren van de huid met MARSturizer-crème is duidelijk zichtbaar. Slechts één uur na de eerste toepassing neemt de hoeveelheid water in de huid met meer dan 63% toe.
 •   Hyaluronzuur 4D
  Om het gewenste hydratatieniveau veel langer te behouden, heeft Arkana tot 4 verschillende vormen van hyaluronzuur gecombineerd
 •     Coll-Frag remastered
  Het beste voor de huid is het eigen collageen. Daarom is de meest effectieve oplossing het stimuleren van de collageenproductie in de huid. Coll-Frag remastered is een stof dat het fragment van menselijk type 1 collageen imiteert. Daarnaast bevat het proline en hydroxyproline die worden gebruikt voor de biosynthese van nieuw collageen. Het ondersteunt de huidvernieuwing en vertraagt het verouderingsproces.
 

Bijhorende producten aan te raden voor thuisbehandeling.

Thuisbehandeling: 

 • Derma CollAGE Moisture Cream
 • Derma CollAGE Moisture Essence
 • Reinigingsfoam, -milk of -gel van Arkana afhankelijk van huidtype

Prijs

Duur: 1 uur 15 

Prijs/behandeling: €140/ behandeling (met micro-needling/ mesotherapie (D-Cool) en Opera Led Mask) 

Kuurvorm wekelijks/ om de 2 weken

Kuurvorm – 3 behandelingen: €400 

Kuurvorm – 5 behandelingen: €650